Спецтема
Традиційні страви та традиції споживання їжі етнічного населення Прикарпаття, особливості харчування та аутентичні виробництва краю, які зберігають культурні гастрономічні традиції, традиційні страви та обряди, які їх супроводжують.
Міністрество охорони здоров'я України вручили подяку викладачці Калуського ВПУ №7 Світлані Когут, яка працювала у команді Євгена Клопотенка. Світлана Когут була головою методичної комісії та провели з командою училища польові дослідження національних страв і сформували пропозиції стосовно покращення культури харчування, зокрема і в осінньо-зимовий період.
На уроках професійно-теоретичної підготовки кулінарних професій студенти розробляють технологічні карти автентичних страв українців.
Туди входять соління, квашення, страви з буряка і картоплі. Також викладачка Надія Яросевич запропонувала внести десерт з гарбуза.