Пошук по сайту

Усього знайдено:

Новини

15:02, 7 грудня 2019 р.
... – бринза (або бриндзя), традиційний продукт вівчарства, що для жителів гірського краю завжди ... Карпат За сирами – до Карпат: як розвивається гастротуризм на Прикарпатті (відео)
17:53, 16 листопада 2019 р.
У Коломийському районі Івано-Франківської області запрацювала ферма з вирощування овець. Нині в господарстві площею у 3 га налічується близько сотні поголів’я свійських тварин На фермі вирощують овець романівської породи, які відрізняються від інших видів ...
12:10, 15 жовтня 2019 р.
... – бринза (або бриндзя), традиційний продукт вівчарства, що для жителів гірського краю завжди ... також: За сирами – до Карпат: як розвивається гастротуризм на Прикарпатті (відео) Приготування бринзи – справжнє священнодійство. ...
07:59, 13 жовтня 2019 р.
... трьох секціях: «Відродження традиційного вівчарства» (модератор – старший науковий ... програми відродження гірськокарпатського вівчарства, нарощування поголів’я овець ... України Колоритний Косівський ринок на Прикарпатті приваблює сотні іноземних туристів ...
19:00, 19 вересня 2019 р.
... з одного з сіл Печеніженської об’єднаної громади, що на Прикарпатті, запросили працювати в Туреччину. Пропонували великі ... – це нероздільно. З дитинства займався традиційним карпатським вівчарством, під час роботи в Казахстані та Киргизстані ...
09:30, 18 вересня 2019 р.
У селі Копачинці Городенківського району працює ферма «Покутський равлик». Створили її влітку минулого року шестеро друзів. Спершу починали вирощувати равликів на 10 сотках землі, зараз вони зростають на пів гектара. Аби більше дізнатись про роботу ферми ...
07:39, 18 вересня 2019 р.
... з одного з сіл Печеніженської об’єднаної громади, що на Прикарпатті, запросили працювати в Туреччину. Пропонували великі ... змоги нормально, цивілізовано заробляти на продукції вівчарства. Шерсть ми здаємо по 10-12 гривень за кілограм. Її ...
22:10, 16 вересня 2019 р.
... з одного з сіл Печеніженської об’єднаної громади, що на Прикарпатті, запросили працювати в Туреччину. Пропонували великі ... змоги нормально, цивілізовано заробляти на продукції вівчарства. Шерсть ми здаємо по 10-12 гривень за кілограм. Її ...
12:50, 5 липня 2019 р.
... як і бринзу споконвіку готують виключно чоловіки, бо вівчарство і все, що з ним зв’язано, — справа чоловіча. ... їж, Банош. І так ся получила страва банош. На Прикарпатті банош називають вічним двигуном, адже ...
22:56, 17 червня 2019 р.
Фестиваль поєднав цікаві політичні дискусії за участю вітчизняних та європейських політиків, урядовців, дипломатів, громадських та культурних діячів з неймовірною культурною програмою. Гуцули з усіх куточків Карпат в етно-фольк-програмі, цимбалісти, ...
13:17, 26 жовтня 2015 р.
... Одна з найпопулярніших страв на Прикарпатті – мамалига (варять з кукурудзяного борошна), ... Крім традиційної бринзи, на Прикарпатті готують ще такі різновиди сирів, ...   Мета фестивалю – популяризація вівчарства, туризму, гуцульської культури. ...
17:14, 21 липня 2015 р.
... семінару з питань розвитку козівництва і вівчарства представники департаменту агропромислового розвитку ... ознайомлення учасників семінару з технологіями ведення вівчарства на Прикарпатті та організацією у господарстві замкнутого циклу ...