Наші спецпроекти5
Пошук по сайту
Новини
08:17, 13 липня 2021 р.
... Я виготовляю щоденно 9 видів сиру: будз солодкий, будз копчений, будз солоний, урда (вурда), бринза, ...
15:01, 7 лютого 2020 р.
Бринза, вурда, будз – головні різновиди гуцульського сиру, які ... та Верховинського районів. Вартість 100 грамів будзу – від 35 гривень, бринзи та вурди – від ...
23:51, 14 листопада 2019 р.
... козині, Гауда, домашній коров’ячий сир, будз овечий та інші. Також у магазинчику величезний ...
15:17, 1 листопада 2019 р.
... Реквізити: Номер карти 4149499640052955 – Олена Будз, мама Олежика. тел. 0978540632; 4149499125562023 ...
23:08, 29 жовтня 2019 р.
... взяти участь у процесі приготування сиру "будз" з овечого молока - традиційної гуцульської страви. ...
07:59, 27 вересня 2019 р.
Біле золото Карпат ... вологи. Такі головки мають назву "будз" (його можна споживати одразу чи помістити ... .Біле золото Карпат
11:19, 26 вересня 2019 р.
... взяти участь у процесі приготування сиру "будз" з овечого молока - традиційної гуцульської страви. ... ціле літо варять полонинські сири – будз, вурду та бринзу. В музеї «Хата-стая» ...
09:45, 30 серпня 2019 р.
... перебували такі українські моряки: Юрій Будзило; В’ячеслав Зінченко; Андрій Оприско; Сергій ...
10:43, 21 серпня 2019 р.
... справжній гуцульський сир - вурду та будз. Піднявшись на полонину Кринта, ви ... виробляють традиційні молочні продукти: будз свіжий та підкопчений, бринзу, ... асортименту – натуральні закарпатські бринза, будз, вурда, виготовлені за традиційною ...
22:55, 4 серпня 2019 р.
Гуцульщина ... смачні натуральні сири, бринзу та вурду. Будзь – це трохи підкопчений сир. Бринза – солений ... .Гуцульщина
20:21, 21 липня 2019 р.
... і покуштувати смачних карпатських високогірних сирів: будз, бринза і вурда. Всього Свидовець налічує ...
19:22, 23 червня 2019 р.
... з отарами, які готують полонинські ласощі — будз і вурду. Тож дивимось і насолоджуємось красою ...
22:16, 18 червня 2019 р.
... почала виготовляти сиро-молочну продукцію. Будз вийшов добрий, тепер вона робить ...
08:55, 17 червня 2019 р.
... куті» виготовляють як звичайні сири (будз, бринза, вурда), так і тверді – манчего ... до двох-трьох місяців. Солодкий будз – лише до тижня часу в холодильнику, – ... тільки 20 % – щоб не надто солена. Будз підкопчуємо протягом двох днів на ...
08:18, 17 червня 2019 р.
... і там же готують традиційні гуцульські сири: будз, вурду та бринзу з овечого і коров'ячого молока. ...
13:40, 16 червня 2019 р.
... позаздрити кращі італійські сировари. Бринзу, будз та вурду — так, відповідно до смаку та технології ... щоденну працю, випасаючи овець роблячи будз і бриндзу”, – сказав голова райдержадміністрації Олег ...
16:59, 8 червня 2019 р.
... частково грошима, а частково продукцією — бринзою, будзом, вурдою. За літній випас у полонині корів ...
22:56, 6 червня 2019 р.
... Так виходить «напівфабрикат» бринзи – будз. Після тижневого вигрівання будз перетирають з сіллю і маслом ...
13:39, 30 травня 2019 р.
... позаздрити кращі італійські сировари. Бринзу, будз та вурду — так, відповідно до смаку та технології ...
10:32, 17 серпня 2017 р.
... світлинах видно, як роблять бринзу з підсохшого будзу. Дія відбувається на полонині Скупова на ... Андрій Гаврищук. Для довідки. Будз - це полонинський сир, який готується ... того коли сироватка стече, натираємо будз сіллю. Варто зауважити, що на ...
13:00, 14 липня 2017 р.
... невтомно чаклувати над створенням бринзи, будзу і інших сирних лігумінів, бо така робота. ...
13:17, 26 жовтня 2015 р.
... роблять смачні сири – бринзу, будз, вурду. Пастушать, за звичаєм, чоловіки, ... Гуцульські сири: бринза, вурда, будз. «Білим золотом Карпат» називають ... сироватки. Виходить сирна маса – будз. Потім прокопчують. Будз зберігають на полицях, а скориночка ...
12:50, 16 жовтня 2015 р.
... Ігор Сахарук, Іран Банзерук, Сергій Будза та ряд інших. Серед Івано-Франківців ...
10:02, 4 березня 2013 р.
... Для судин помічний овечий сир — будз, вурда або бринза. 100 г бринзи ...
17:46, 11 червня 2012 р.
... руки не боліли зробити нам якнайбільше будза, вурди й бринзи». Своїм колоритом зачаровувало ... могли скоштувати й придбати сирні коники, будз, бринзу, банош, куліш тощо. Народні ...