
20:42, 29 вересня 2019 р.
Надійне джерело
“Гострі ножі” стали переможцем барбекю-фесту “Пузатий їжак”. ФОТО

Уже другий рік поспіль організатором цікавого навчально-пізнавального дійства виступила кафедра готельно-ресторанної та курортної справи, яку очолює професор Володимир Клапчук, інформує пресслужба університету.
Барбекю — це особливий спосіб приготування страв, найчастіше м’яса, на відкритому вогні. Особливістю проведення цьогорічного фесту стало те, що дійство відбувалося на декількох локаціях. Зокрема, локація “Барбекю-батл”. Тут відбулися змагання студентських команд другого-четвертого курсів спеціальності «готельно-ресторанна справа» у мистецтві приготування барбекю. Інша локація — майстер-клас від шефа барбекю ресторану Максима Нагорняка. Новинкою свята була дискусійна платформа. Учасники заходу та експерти з приготування барбекю мали нагоду обмінятися досвідом.
Зазначимо, що за результатами барбекю-батлу переможницею стала команда третьокурсників “Гострі ножі”.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
08:21
ТОП новини
Оголошення
17:21, 9 серпня
7
07:54, Сьогодні
Коментарі