Пампухи – обов'язковий смаколик на різдвяні свята. Його готує кожна родина, тож усі секрети їх приготування стануть у пригоді.
Найбільша турбота під час приготування пампухів – їх смаження. Важливо, щоб начинка не вилізла назовні, а тісто не набрало олії. 24 Канал розповідає, що потрібно додати, аби пампухи не набрали зайвого жиру.
Обов'язковий інгредієнт
Напевно, у кожному рецепті пампухів можна зустріти спирт або алкоголь – горілку або коньяк. І нехтувати цим інгредієнтом не можна у жодному випадку.
Річ у тому, що саме спирт гарантує, що тісто не вбиратиме олію при смаженні. Про дітей можете не турбуватися – на смак або інші параметри цей компонент не вплине жодним чином.
Ніхто