Після вживання їжі в їдальні Коломиї на Івано-Франківщині, у 194-х людей виявили гостру кишкову інфекцію.
Джерело: повідомлення Центру громадського здоров'я.
"194 людини постраждали в результаті спалаху ГКІ на Івано-Франківщині. 59-ти громадянам Коломиї було потрібно стаціонарне лікування. Постраждали тільки дорослі. На 70 чоловік зросла кількість постраждалих, починаючи з 26.09".
Деталі: Після інциденту було проведено епідрозслідування, в результаті якого з'ясувалося, що всі постраждалі їли салат "Дружба" (сирок плавлений, морква, грінки, часник, майонез), бульйон курячий з локшиною, гречка, ковбаски в соусі, хліб, чай.
Ізвевестно, що працівники Госпродпотребслужби проводять перевірки постачальників і виробників продуктів харчування, які були використані для приготування цієї страви.
У п'ятницю 25.09 ДСНС повідомила, що 101 чоловік отруївся в результаті прийому їжі в їдальні Коломиї Івано-Франківської області.Після вживання їжі в їдальні Коломиї на Івано-Франківщині, у 194-х людей виявили гостру кишкову інфекцію.
Джерело: повідомлення Центру громадського здоров'я.
"194 людини постраждали в результаті спалаху ГКІ на Івано-Франківщині. 59-ти громадянам Коломиї було потрібно стаціонарне лікування. Постраждали тільки дорослі. На 70 чоловік зросла кількість постраждалих, починаючи з 26.09".
Деталі: Після інциденту було проведено епідрозслідування, в результаті якого з'ясувалося, що всі постраждалі їли салат "Дружба" (сирок плавлений, морква, грінки, часник, майонез), бульйон курячий з локшиною, гречка, ковбаски в соусі, хліб, чай.
Ізвевестно, що працівники Госпродпотребслужби проводять перевірки постачальників і виробників продуктів харчування, які були використані для приготування цієї страви.
У п'ятницю 25.09 ДСНС повідомила, що 101 чоловік отруївся в результаті прийому їжі в їдальні Коломиї Івано-Франківської області.