Франківець підкорив суддів шоу “МастерШеф”

Вчора, 29 лютого, на каналі СТБ розпочався другий сезон популярного кулінарного шоу “МастерШеф. Професіонали”. На нього прийшов Микола Карп’юк з Івано-Франківська. 

Хлопцю 19 років і він працює су-шефом, пише ГК.  

“Мені кажуть, що я занадто молодий. Але я на кухні з 14 років. Я дуже багато навчився”, – каже Микола. 

Для суддів “МастерШефу” – Ектора Хіменеса-Браво, Ольги Мартиновської, переможниці 3 сезону “МастерШеф” та Володимира Ярославського – франківець приготував качину грудку, карамелізовану в соєвому соусі, та стручкову квасолю в тайському соусі. 

“Я живу кухнею”, – сказав Карп’юк Ектору. 

Суддям сподобалась страва франківця. Зокрема, Ектор сказав, що йому подобається колір качки та те, як вона нарізана.  

“Так смачно, що у мене більше немає запитань”, – зазначив Ярославський. 

У результаті франківець отримав три так від суддів проєкту. Він пройшов у наступний етап шоу. 

Виступ франківця дивіться за посиланням з 32 хвилини.