А ви знаєте, що таке еко-хліб? Знаєте, який чудовий в нього запах та який він м’який на дотик? Знаєте, з чого його виготовляють та в чому його особливість?
Домашній еко-хліб – це хліб, що готується без додавання дріждів, фарбників, консервантів та інших підсилювачів смаку. Жодної шкоди для вашого здоров’я. Жодного зайвого вмісту. Увага до вашого організму та способу життя.
До його складу входить лише борошно вищих сортів, якісні молочні продукти, спеції та ще кілька особливих інгрідієнтів, що роблять асортимент широким, а хліб ідеальним для кожного.
На Центральному ринку Івано-Франківська можна придбати корисний, низькокалорійний і неймовірно смачний домашній хліб.
На першому поверсі нового корпусу працює торгова точка від домашньої міні-пекарні з Отинії. В асортименті пекарні хліб пшеничний, житній та житньо-пшеничний, калачі, батони та плетенки. Для гурманів тут пропонують вишуканий сирний хліб.
«Смачнішого хліба, аніж сирний, немає, – розповідає продавчиня Софія. – Коли він на столі, то не треба більше ні булок, ні пляцків. Просто береш варення і готово».
За буханку такого хліба просять усього 22 гривні. Буханець білого пшеничного вагою 800 грам вартує 30 гривень.
Житньо-пшеничний бездріжджевий хліб вагою понад півтора кілограм – 32 гривні, а житній хліб без дріжджів та цукру, який можна вживати хворим на діабет коштує 16 гривень.
За батон тут попросять 14 гривень, за плетенку – 52 гривні. Але можна взяти і половинку, і четвертинку за 26 і 13 гривень відповідно.
За словами продавчині, завдяки тому, що хліб випікають на дровах він довший час не черствіє.
«Ми не додаємо у хліб жодних добавок, тому кращого за нього важко знайти», – додає продавчиня.