Власники закривають через збитковість єдиний в Івано-Франківську ресторан єврейської кухні лоббі бар "Цимес" в готелі "Під Темплем". Але обіцяють, що страви єврейської кухні можна буде спробувати в іншому закладі.
Про це в ефірі програми #ЙОd розповів нотаріус Ігор Фріс, родина якого володіє готельним та ресторанним бізнесом в Івано-Франківську і курортній Поляниці, пише Sotka.
Ресторан кошерної кухні у 2010 "ставила" мати Ігоря Фріса. У ньому працював фахівець, який відповідав за автентичність кухні. Кошерне м'ясо постачала донецька фірма "Укркошер".
Зменшення кількості клієнтів Фріс пояснює зростанням ресторанного кластеру у Франківську та різноманітністю кухонь.
Він додав, що попросить доньку Регіну після закриття лоббі-бару включити єврейські страви у меню інших закладів.
Повний відеозапис програми з Ігорем Фрісом дивіться тут: