У Брошнівському ПЛПЛ пройшов обласний конкурс професійної майстерності з професії «Кухар», у якому взяли участь вісім кращих учнів закладів професійно-технічної освіти Івано-Франківської області. Свої знання, вміння і навички представили юні кухарі Кутського, Коломийського, Коршівського, Отинійського, Городенківського, Брошнівського професійних ліцеїв, ВПУ№14 м.Коломиї та ВПУ№7 м.Калуша.
Конкурсанти мали можливість проявити себе у трьох турах: практичному і теоретичному завданнях та презентації навчального закладу, інформує “Галка” з посиланням на Брошнів-Осадську ОТГ.
Розпочався конкурс із практичного завдання, яке учасники мали можливість виконувати у приміщенні виробничої майстерні. Протягом трьох годин на кухні кипіла робота, за якою уважно спостерігало компетентне, незалежне журі. До уваги бралися не тільки смакові якості, оформлення і подача страви, але й сам процес її приготування. Відтак конкурсанти презентували свої навчальні заклади та дали відповіді на теоретичні питання.
За результатами трьох турів журі визначило кращого кухара Прикарпаття: переможцем став учень Брошнівського ПЛПЛ Михайло Савчук. Почесне друге місце виборола представниця ВПУ№7 (м. Калуш) Марія Пацкун та третє призове місце присудили Ірині Михайлич (ГПЛ смт. Городенка) та Марії Симотюк (ВПУ № 14, м.Коломия).