Що можна попоїсти у потягу «Київ-Івано-Франківськ». ФОТО

Акціонерна державна компанія "Укрзалізниця" з 18 червня запустить послугу повноцінного харчування в деяких пасажирських поїздах, які курсують в нічний час.

За кілька днів на 4-х поїздах, що їдуть зі столиці до Маріуполя, Івано-Франківська та Ужгорода відтепер можна обирати їжу на власний смак, написав на сторінці у соціальній мережі директор ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

«Спробував нове меню з повноцінного гарячого харчування, яке запроваджуємо для своїх пасажирів. Замість борщу поки гаспачо, але є ще 2 види перших страв, смачні обіди та натуральні чаї і кава, - пише посадовець. - Меню додаю, ціни демократичні. Що важливо – придбати ланч-бокси можна буде вже при онлайн-покупці квитка. Згодом таку функцію плануємо запровадити і для інших позицій з меню. Замовлення можна оформити на пасажирське місце по телефону, через офіціанта-стюарда або безпосередньо в спеціально обладнаному сервісному купе».

Меню буде залежати від сезонності, обіцяють додати і українських страв. Запевнили: асортимент відповідає найвищим стандартам, а упаковка буде підлягати повторній переробці. Пасажирам видаватимуть спеціальний запитальник про новий сервіс.

Читайте також:

Свято морозива від компанії "Рудь" змінює формат. АНОНС