В Івано-Франківську презентували нову технологію висушування м'яса за допомогою інфрачервоного випромінювання.
Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив мер міста Руслан Марцінків. За його словами, нову технологію втілюють два підприємства.
В Івано-Франківську презентували нову технологію висушування м'яса за допомогою інфрачервоного випромінювання.
Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив мер міста Руслан Марцінків. За його словами, нову технологію втілюють два підприємства.
«У нашому місті ПАТ "Індуктор" спільно з ТОВ "ЕКО 777" презентували унікальну для України технологію висушування м'яса за допомогою інфрачервоного випромінювання. Це екотехнологія, що дозволяє зберігати всі корисні властивості м'яса», – написав мер.
Як зазначив міський голова, підприємці Івано-Франківська, попри непрості умови, працюють, виробляють та створюють робочі місця для франківців.
«Важливо, що виробництва крокують у ногу з часом й залучають сучасні технології. Міська влада всяко сприяє розвитку малого та середнього бізнесу. Уже цього року плануємо завершити ремонт вулиці Б.Хмельницького для зручності функціонування тих підприємств, які на ній знаходяться», – зауважив Руслан Марцінків.