На центральному ринку франківчанка Антоніна Кашуба придбала підчеревину, яка після багатогодинної термічної обробки покрилася дивними плямами та жилками бурого кольору.
Про це вона розповіла на своїй сторінці у Фейсбук:
На центральному ринку франківчанка Антоніна Кашуба придбала підчеревину, яка після багатогодинної термічної обробки покрилася дивними плямами та жилками бурого кольору.
Про це вона розповіла на своїй сторінці у Фейсбук:
Кореспонденту 0342.ua жінка пояснила, що якщо підчеревину, яку вона придбала, зварити, засмажити чи засолити, то ніхто б нічого й не помітив. М'ясо б виглядало чистим та свіжим. А от при природному копченні дровами, у йому вилазять усі недоліки:
У коментарі до запису Anna Masna припустила, що якщо м'ясо кровило, то скоріш за все тварина сама померла. У такому разі кров "застигла" і повністю її видалити не вдалося.