Франківчанка придбала на ринку м'ясо, яке після термообробки покрилося темними плямами (ФОТО)

На центральному ринку франківчанка Антоніна Кашуба придбала підчеревину, яка після багатогодинної термічної обробки покрилася дивними плямами та жилками бурого кольору. 

Про це вона розповіла на своїй сторінці у Фейсбук:

Снимок

Кореспонденту 0342.ua жінка пояснила, що якщо підчеревину, яку вона придбала, зварити, засмажити чи засолити, то ніхто б нічого й не помітив. М'ясо б виглядало чистим та свіжим. А от при природному копченні дровами, у йому вилазять усі недоліки:

У коментарі до запису Anna Masna припустила, що якщо м'ясо кровило, то скоріш за все тварина сама померла. У такому разі кров "застигла" і повністю її видалити не вдалося.