В Івано-Франківську відбулась "Школа Кулінарної Майстерності 2016" (ФОТО)

19-20 березня в Івано-Франківську відбулась Школа Кулінарної Майстерності 2016. Щоб покращити свої кулінарні навички зїхалися пластуни з Львову, Луцька, Тернополя та Києва.

У програмі школи були різні майстер класи від учасників проектів "Пекельна кухня", "Майстер Шеф", "Fontegro Ukraine" та багато інших. Усі вони відбувались в різних закладах міста таких як ресторан правильної їжі "Фран.ко", кондитерська "Delikacia", ресторани "fabbrica", "Brunnen", кавярня "coffe lab". 

Також був незвичний майстер-клас по приготуванню суші від Лідії Стрільчук у суші барі "ЯпонаХата", де учасникам школи показали всі тонкощі приготування ''японських голубців'' починаючи від правильного приготування рису, завершуючи тим, як правильно тримати японські палички.

"Було неймовірно цікаво спостерігати та навчатись правильно закручувати роли за допомогою спеціального килимка макісу. В кінцевому результаті ми смачно поласували свіжо приготованими суші та дізнались, що васабі справді дуже гостре", - діляться враженнями пластуни.

В Івано-Франківську відбулась
В Івано-Франківську відбулась
В Івано-Франківську відбулась
В Івано-Франківську відбулась
В Івано-Франківську відбулась