Круасан та Слойка. Французька Випічка

Дріжджово-листкове тісто та королівська бріош, робота з тістом від початку до кінця.

Заміс, розкатка, закатка, заміс, розкатка, закатка…. і так багато разів. У чому секрет мережива у круасані, шаровості в слойці та легкості у здобі?

 

Програма:

- Класичний французький круасан

- Кольоровий круасан

- Круасан з соусом бешамель

- Фісташкові тубуси

- Даніш з сиром брі та горіхами

- Менхір з цикорієм

- Бріош з творогом

- Класичний бріош

 

Вартість експрес-курсу "Круасани та Слойка. Французька Випічка" (2 дні): 2300 грн.

Зареєструватись можна за телефоном.

Телефон: +38 (099) 557-44-63