Мета франківської програми - за короткий термін підготувати і адаптувати новачка для обслуговування Гостей закладу, який буде сприяти збільшенню продажів.

1.Визначення, хто є наші Гості та їхні особливості. 

2.Техніки виявлення потреб Гостей.

3.Правила зустрічі Гостей.

4.Знання меню та класифікація страв і напоїв з нього, відповідно до потреб Гостя.

5.Продаж завдяки ненав’язливим пропозиціям.

6.Смачні продажі.

7.Англійська мова, курс інтенсиву.

 

Тривалість навчання – 40 годин. Вартість– 1500 грн. з учасника.

Тренерська команда завжди працює індивідуально з кожним із замовників, адаптуючи навчальні програми під його конкретні потреби. Безумовним є створення унікального навчального продукту для кожного замовника і проведення післятренінгового моніторингу впровадження змін. 

Ви можете замовити як окремий тренінг, так і комплексну програму навчання.

 

З питань співпраці телефонуйте за номером: 0505403515 Ірина, 0993206455 Назар.