Тривалість 26 січня (16:00-21:00) та 27 січня (10:00-15:00)

 

Під керівництвом шеф-кондитера кулінарної школи El Chef Ольги Панчук.

Форма навчаня: теоретично-практичний курс-інтенсив (10 годин практики та створення 12 десертів).

 

- Перший день - 5 годин (різновиди тіста, заміс; різновиди кремів та пропиток; прослойки, цікаві інгрідієнти - сир, гарбуз та перець чілі)

- Другий день - 5 годин (класичні десерти; тарти; пироги солодкі; еклери та профітролі)

 

Програма курсу:

- Основні види тіста:

дріжджове (булка Синабон з корицею)

заварне (профітролі з кремом патісьєр та шу)

бісквітне (дитячий тортик-конфеті)

пісочне (лимонна тарта)

листкове

кексове (лимонний кекс)

прісне

модифіковане заварне тісто (класичний медівник в сучасній подачі)

- Основні види кремів:

заварний (патісьєр, англес)

масляний

сметанковий

вершковий

білковий

- Додатки

курди

меренга (італійська та французька)

кулі

елементи декору (карамель, спонжі, фруктові чіпси)

 

Кому буде корисний курс:

- початківцям,які хочуть здобути правильні навички в кондитерській справі;

- любителям, які мають досвід;

 

По завершенню ви отримаєте:

- сертифікат про проходження курсу,

- знижку - 10% на наступний курс: Рівень 2(оформлення кенді барів, декорація та подача сучасних десертів)

 

Вартість: 950 грн

 

Зареєструватись можна он-лайн, або за телефоном (099) 557 44 63