Цей досвід неодмінно вплине на Ваші подальші кулінарні експерименти!
Теоретично-дегустаційний майстер-клас від запального Дарвіна Седеньо 3 липня о 16:00 на відкритій кухні ресторану #ШефКлуб!
Зареєструвавшись на подію за посиланням - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdeULGjzJxW37fBEYOZDwHeszWJK0ixqSd_H_rzHx1OGkeoYg/viewform Ви дізнаєтеся усі тонкощі приготування таких страв:
-теплий салат з морськими гребінцями
-стейк рібай сухої витримки (21 день)
-тарт татен з грушею та морозивом
А також, в хорошій компанії та за келихом вина зможете насолодитися приготовленими шефом стравами!

РЕЄСТРАЦІЯ ОБОВ`ЯЗКОВА!

ЧАС - 3 липня о 16:00

ВАРТІСТЬ - 600₴