Практичний експрес-курс "Професія Суші-Майстер", який проведе Віталій Гуралевич — експерт асоціації шеф-кухарів України.
29.06 - 30.06 (субота, неділя), 9:00-15:00 год
29.06 - 30.06 (субота, неділя), 9:00-15:00 год
⠀
У програмі курсу:
У програмі курсу:
- організація заготовок
- ази техніки макісу
- розбір, маринування, нарізання лосося
- технологія приготування рису
- зберігання н/ф
- організація цеху суші-майстра
- повна практика в приготуванні
- практика в нарізанні, ніж та його заточка
Ви навчитеся готувати:
- Класичні роли
- Дракони
- Зворотні роли
- Авторські роли
- Нігірі
- Макі роли
Після проходження курсу ви отримаєте:
- Більше 15 різновидів японських ролів;
- ТТК та КК;
- Надруковане суші-меню з фудкостом кожного ролу;
- Сертифікат про проходження курсу.
Група 8 осіб. Вартість: 4800 грн. Для учасників професійного курсу спеціальна пропозиція — 3800 грн.
Телефон: +38 (099) 557-44-63