Практичний експрес-курс "Професія Суші-Майстер", який проведе Віталій Гуралевич — експерт асоціації шеф-кухарів України. 
29.06 - 30.06 (субота, неділя), 9:00-15:00 год

У програмі курсу:
  • організація заготовок
  • ази техніки макісу
  • розбір, маринування, нарізання лосося
  • технологія приготування рису
  • зберігання н/ф
  • організація цеху суші-майстра
  • повна практика в приготуванні
  • практика в нарізанні, ніж та його заточка
Ви навчитеся готувати:
  • Класичні роли
  • Дракони
  • Зворотні роли
  • Авторські роли
  • Нігірі
  • Макі роли
Після проходження курсу ви отримаєте:
  • Більше 15 різновидів японських ролів;
  • ТТК та КК;
  • Надруковане суші-меню з фудкостом кожного ролу;
  • Сертифікат про проходження курсу.
Група 8 осіб. Вартість: 4800 грн. Для учасників професійного курсу спеціальна пропозиція — 3800 грн.
Телефон: +38 (099) 557-44-63