На майстер-класі Ви дізнаєтесь:
- про особливості столового етикету Франції та Англії;
- про правила сервіровки столу та що ознасає "куверт". Порядок викладки приборів, їх роль та використування;
- про місце сумки та інших аксесуарів у ресторані, куди їх покласти, а куди - не слід;
- про правила користування серветками (паперовою та полотняною).
- про «умовні знаки» для офіціантів, або як подавати сигнали персоналу, не кажучи при цьому ні слова;
- як їсти «складні» страви й чого не слід замовлчим, бажаючи уникнути недоречностей;
- про особливості етикету на фуршеті;
- як вийти з неприємної ситуації, що робити, якщо впала виделка в ресторані чи ви пролили вино на одяг сусіда;
- про табу столового етикету та чого категорично не слід робити за столом;
- про елегантні манери за столом.

Меню* :
1. Салат "Фермерський"
2. Чорізо (свинна вирізка з картопляним пюре);
3. Курча в хрумкому тісті Теляві;
4. Овочі гриль
та келих сухого вина.

Dress code: Cocktail.

Місце проведення: ресторан "Шеф Клуб"( вулиця В'ячеслава Чорновола, 67, Івано-Франківськ).

ВЕДУЧА: Альона Калініченко - експерт з питань етикету та вишуданих мане. Безперервно збагачує свої знання з різних видів етикету, постійно підвищує кваліфікацію, що підтверджується сертифікатами різних шкіл даного напрямку.
Автор і ведуча програм: "Основи етикету для дітей", "Тонкощі столового етикету", "Тонкощі чайного етикету та складних десертів", "Діловий етикет", "Світська бесіда: тонкощі, які мають значення", "Особливості знайомства в діловій сфері та світському житті".

Вартість : 550 грн.
* дегустаційне меню( порції розраховані для навчання).

Попередній запис - обов'язковий! Кількість місць обмежена.
Контактний телефон: 097 935 27 38